20180427_173651.jpg

Welkom op de website van Oranjevereniging “Juliana” Schipluiden facebook

Gratis activiteit op 20 januari

in de Dorpshoeve!!!

Oranjevereniging bestaat 110 jaar en dat mag gevierd worden!!!

Nieuwjaarsbijeenkomst 2019!

Gratis activiteiten en een voorproefje op Koningsdag 2019! Dat kun je verwachten als je op 20 januari naar de Dorpsoeve komt.

Op zondag 20 januari 2019 ben je van harte welkom vanaf 14:00 uur tot 17:00 uur. Hieronder staat het programma van de dag beschreven:

14:00 uur tot 17:00 uur: Ideëen opdoen en knutselen aan een fiet, step of ander voertuig. Het betreft het (opnieuw) kennis maken met het ontwerpen van je fiets of ander vervoermiddel voor de optocht van Koningsdag 2019.

Je leest het goed! De optocht is terug van weg geweest. Weet jij het nog van vroeger? Heb je zelf wel eens mee gedaan met de optocht met een versierde fiets? Misschien zie jij jezelf dan wel terug deze middag bij het volgende onderdeel....

14:00 uur tot 15:30 uur: Filmvertoning van meerdere jaren optocht uit het verleden. Er wordt een compilatie gemaakt van meerdere jaren optocht en deze wordt op zondagmiddag vertoont in de Dorpshoeve. Herken jij jezelf?

14:40 uur tot 15:15 uur: poppenkastvoorstelling "Het gouden ei." Poppenkast is leuk voor groot en klein. Deze voorstelling is dan ook geschikt voor alle leeftijden. Het lijkt er wel op dat kinderen ouder dan 9 jaar minder interesse hebben in een poppenkast voorstelling.

15:30 uur tot 16:00 uur: Presentatie van het programma 2019 inclusief begroting door het bestuur van de Oranjevereniging.

16:00 uur tot 17:00 uur: Filmvertoning van meerdere jaren optocht uit het verleden. Er wordt een compilatie gemaakt van meerdere jaren optocht en deze wordt op zondagmiddag vertoont in de Dorpshoeve. Herken jij jezelf?

Kom jij ook op onze nieuwjaarsbijeenkomst?

Met vriendelijke groet,

Gaia van Geene - Giero

Nancy van der Spek - Lefeber

Hubert Berbée

Jeroen Berkhout

Koningsdag 2019!

Voor het programma van Koningsdag 2019 is het bestuur volop aan het werk. De goede items van de afgelopen twee jaar blijven bestaan. Je kan dus rekenen op de taartbakwedstrijd bij de aubade, Bunjee trampoline en aqua ballen. Naast de gebruikelijke vrijmarkt en kinderspelen.

Maar er komt meer!

Bij de komst van een nieuw bestuurslid is er ook meer ruimte voor nieuwe activiteiten.

We zijn in de voorbereiding van een heuse Koningsnacht en ook de optocht met versierde fietsen passeert de revue. Heb jij nog mooie ideeën of wil je ons helpen bij de organisatie? Dan kan jij je aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We kijken er naar uit om er samen weer een feestelijke dag van te maken op Koningsdag 2019 in Schipluiden.

Bestuur Oranjevereniging Schipluiden

Gaia van Geene - Giero

Nancy van der Spek - Lefeber

Hubert Berbée

Jeroen Berkhout

Onze Privacy Verklaring vindt u hier: Privacy verklaring

Oranjevereniging "Juliana" Schipluiden opgericht 23 november 1909

Copyright © 2017. Alle rechten voorbehouden.