rommelmarkt2013.jpg

Welkom op de website van Oranjevereniging “Juliana” Schipluiden facebook

Leden

Hier vindt u alle informatie over het lidmaatschap en lid worden.

Om de activiteiten te kunnen organiseren zijn niet alleen enthousiaste vrijwilligers maar ook financiele middelen nodig. Deze worden onder anderen binnen gehaald door middel van sponsoring alsnmede door lidmaatschapsgelden van leden. 

De activiteiten die we organiseren zijn toegankelijk voor iedereen. Echter omdat de leden een deel van de kosten voor haar rekening neemt, zal er bij diverse activiteiten onderscheid in kosten gemaakt worden voor leden en voor niet leden. Dit houdt in dat leden tegen een gerduceerde prijs gebruik kan maken van activiteten. 

Eén ledmaatschap per adres is van toepassing voor alle inwonenden van dat adres. De kosten bedraagd dan ook slechts € 10,- per lidmaatschap.  

Overweegt u lid te worden van Oranjevereniging Schipluiden en zo de vereniging een warm hart toe te dragen, dan kunt u dit kenbaar maken via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . U draagt op deze manier bij aan een leuke invulling van Koningsdag in Schipluiden. Betaling geschiedt via een door u getekende automatische incasso formulier.

Het formulier voor automatische incasso, vindt u hier: Machtiging automatische incasso

Onze Privacy Verklaring vindt u hier: Privacy verklaring

Heeft u vragen over het lidmaatschap, dan kunt u die altijd stellen via bovengenoemd email adres.

Oranjevereniging "Juliana" Schipluiden opgericht 23 november 1909

Copyright © 2017. Alle rechten voorbehouden.